Pujaan hati ツ


Kehadapan awak yang entah dimana . Walau di Afrika, Somalia, Acheh atau di Malaysia sekalipun awak, saya harap surat ni selamat sampai kepada awak . Awak , saya minta maaf sebab masa saya menulis surat ni , semua pejabat pos tutup sempena Taib atuk uban tu nikah satu lagi.

Awak kenal kan? Dulu dia pernah beri nasi lemak 3 bungkus, laksa Sarawak semangkuk and roti canai 2 keping kat kita . Mesti awak masih ingat kan sebab nasi lemak 3 bungkus tu habis awak bedal sorang. Sikit pun awak tak beri saya makan. Tapi tak apa wak . Asalkan awak boroi macam Azwan Ali , saya rela tak makan.

First time saya jumpa awak masa saya beli ais krim 20sen kat depan gate sekolah . Saya rasa awak lebih cute daripada Dafi AF, lebih macho daripada En. Harris dalam ombak rindu and lebih ayu daripada Lisa Surihani . Walaupun saya tahu susah nak dapatkan awak, yalah awak kan anak tauke sawit, saya anak buruh saja, saya tetap nakkan awak. Awak tahu saya ni memang degil kan? Tapi awak tak tahu yang saya sanggup tolong ibu awak cuci tandas selama sebulan. Guna berus gigi oke? Habis patah kuku saya.

Saya tak peduli. And saya sentiasa harap one day kita akan jumpa lagi supaya saya boleh luahkan apa yang tersirat and tersurat dalam hati saya. *macam karangan BM la pulak*

Awak , saya selalu curi-curi tengok awak time makan kat kantin. Saya tengok dari jauh malu nak bertentang mata dengan awak . Walaupun saya rabun jauh , tapi rambut Afro awak tu tetap dapat saya lihat . Itu yang buat awak comel dari Dafi . Kadang-kadang saya suka kacau awak kat sekolah . Sebenarnya saya sengaja letak kutu kat rambut Afro awak, sembunyikan teddy bear yang selalu teman awak pegi sekolah and kunci awak dalam tandas selama 2 hari 1 malam. Tapi itulah tanda kasih Sayang saya kepada awak .

Sampailah satu hari saya dapat tahu awak pindah sekolah, saya juga nak pindah ikut awak tapi ibu tak suruh. Saya buat mogok lapar sampaikan saya koma seminggu. Saya takut kalau awak pindah sekolah , Elfira Loy akan ngorat awak. Ini tidak adil tidak adil bagiku.... Ok. Saya nyanyi lagu Yuna tu untuk awak. Saya tahu awak ada termengumpat saya kat twitter, Facebook and blog sebab setiap malam saya akan jadi hantu maya Karin pegi rumah awak untuk nyanyikan lagu Ombak Rindu. Setiap malam juga rambut Afro awak Akan gugur satu persatu sebab suara saya terlalu merdu bak buluh perindu. Hodoh manapun awak, hodoh lagi Azwan Ali yang pakai selendang tu.

Tapi wak , selama awak pegi London untuk kuruskan badan , saya bahagia kat sini. Walaupun dia tak sekaya awak tapi dia lebih caring and romantik dengan saya. Dulu saya yang selalu nyanyikan awak lagu sebelum tidur, tapi sekarang Dia yang selalu nyanyi untuk saya. Dia selalu tolong selesaikan masalah saya tanpa mengharapkan balasan. DIA .

Ya, saya pasti cinta saya sekarang untuk Dia yang kat atas sana. Dia pujaan hati saya. Sorry awak..... Dan disini seperti surat2 saya yang lepas, saya nak cakap kat awak yang saya peminat ZaynMalik. Okbai !


Yang comel,
Dee.


Lotsa love, Dee. Don't forgot to like yah ! ♥

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
FULL DESIGN BY ; Dee