Alahai , line tenet !



Hye , readerss...
peace yaww :D

Korang dah tido ke ? Atau sekarang nie tengah dok manas depan lappy sebab line tenet korang lembab ? Kalau ya , sama la kita . hee . Dee pun tengah mengadap lappy . Di sini kesabaran amat diperlukan !

Gara-2 line tenet yang sangat-2 bermasalah mengalahkan mat-2 rempit & mat-2 ganja yang bermasalah kat dalam henry gurney sana tu , Dee terlepas nak follow back followers . Nak blogwalking pun susah kalau line tenet slow macam siput ! Mood nak menulis pun hilang kalau macam nie .

Aiyoo . Dee nak ucapkan terima kasih kepada follower yang setia menanti Dee follow back . Dee janji akan follow back secepat mungkin ok ? Tinggalkan link korang kat kotak jerit sana ok . peace ! Sambung blogwalking . . . .  :)


Lotsa love, Dee. Don't forgot to like yah ! ♥

11 pari-pari komen sini:

  1. Replies
    1. thanks harieka..dah follow awk jga :)

      Delete
  2. Jom joint 1st GA petakbunga...
    Gambar adalah bebas.. (: Asalkan hak milik sendiri.. bukan google org lain punya.
    nk hantar gmbr adik yg pandai bergaya pn boleh.. abag hensem yg bergaya pn boleh.. ayah smart bergaya pn boleh.. makcik vouge yg bergaya pn boleh.. janji bergaya..:)
    petakbunga.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ha'ah la malam tadi intenet rumah saya pun lembab nak mampoih XD tensiom jep XD

    ReplyDelete
  4. tula. same la gan fisha. adoii. geram jer.

    ReplyDelete
  5. itula..geram sgt nak blogwalking...saboo jerr la :D

    ReplyDelete
  6. Ahaks..akak turut merasa perasaan yg sama kadang2, selamat maju jaya !!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
FULL DESIGN BY ; Dee