Hope :)

Selamat pagi , Selasa . 
Hari ini 7 Februari 2012 . 

Dijangka keputusan stpm akan keluar pada tanggal 27 Februari ( jangkaan sahaja ). Ini bermakna 19 hari saja lagi . Sejak heboh pasal result stpm nak keluar , aku tidak boleh berhenti berfikir . "Ke manakah kaki ini akan melangkah selepas ini ?" Harapan sudah pastinya mengharapkan pointer 3 ke atas & 4 Flat dalam genggaman . 

Aku mula memikirkan course apa yang aku patut ambil sekiranya berjaya ke ipta ? Aku mula bertanya kepada ayah & ibu , kalau aku berjaya ke ipta nanti , siapa yang nak tanggung semua perbelanjaan ? Aku mula bertanya kepada sepupuku yang sekarang ni tengah menuntut di upsi , best tak belajar kat uni ? Aku mula membaca lagi semua entry senior ku  Norlina Rabiah , yang juga merupakan pelajar cemerlang stpm tahun lepas .

Arghhh !! Betapa excited nya aku bila memikirkan semua itu . Perasaan 'sangat mengharapkan' mula berkobar - kobar dalam diri . Semoga harapan aku itu akan menjadi kenyataan dan bukan hanya harapan tinggal harapan . 


Lotsa love, Dee. Don't forgot to like yah ! ♥

5 pari-pari komen sini:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. hai...
    good luck tuk result stpm nanti..
    ape2 pon kputusannya nanti, tu tnda usha awk..
    so, just tawakal kpd Allah and pray that the result will be as gempak as org lain..

    *nk dtg upsi pn bleh.. di alu2 kan.. hehe*

    ReplyDelete
  3. haha..thanks aida..study kat upsi ka?

    ReplyDelete
  4. Good luck. Terharu ada nama kak kat entri ni T_T idola sgt ke kak ni :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
FULL DESIGN BY ; Dee